Mindig a tudásátadást tekintettem életem fő céljának. Az egyén életútja sokszor titkokat rejteget önmagunk számára. Segítek, hogy felfedezd az erőt és a tudást magadban és megtaláld életcéljaidat, elindulj, vagy folytasd az életutadat.

Kovács Márta

Kovács Márta

Jó néhány fiatal pályakezdőt segítettem már elindulni a munka rögös útján, így a mentorálás, az egyéni életút követés szinte mindennapjaimmá vált a korábbi években. Most pályaváltók számára (is) nyújtok segítséget, hogy megtalálják önmagukban az életadó, váltáshoz szükséges energiákat. Akár 40 felett is!

Coaching tanulmányaimat a Lemma coaching képzőhelyen szereztem, Wiesner Editnél tanultam.

A tanácsadást, coachingot a DÉT-módszertan alapján végzem.  Használom az artcoaching módszereit is, annak érdekében, hogy valódi döntéseket hozz, amelyet a szíved is megtámogat!

A hozzám fordulók számára az online egyéniségük, digitális lábnyomuk, online tudásuk formálásában is segítségükre vagyok.

Az oktatás különböző területein megfordultam, oktattam általános iskolásokat és felnőtteket. Tanítottam hagyományos formában és online eszközökkel. Kialakítottam valós térben kulturális információs szolgáltatást és online képzési rendszert (blended learning), fejlesztettem képzéseket.

Jómagam is többszörös pályaváltó vagyok. Ismerem a teljes újrakezdés mélységeit. Tudom, hogy egy új életcél megtalálása micsoda örömmel és motivációval jár. Mintha újjá születnél!

Segítek, hogy neked is sikerüljön.

Kovács Márta
életút konyulens, DÉT-szakértő, coach

Hozzászólások

Ajánlott bejegyzések: