A Tudatos emberek társalgója  2017. november 16-én folytatódik. Azoknak az embereknek ajánljuk, akik még nem adták fel az álmaikat, vagy keresik önmagukat. 

A rendezvény technikai okokból elmarad!

Sokszor érezzük azt, hogy nem igazán vagyunk a helyünkön. A munkánk untat, a főnökre már rá se tudunk nézni. De – van rendszeres jövedelmünk, el kell tartani a családot, meg olyan jó elutazni évenként külföldre.

Nehezen lépünk ki a megszokott kényelmes, biztos helyzetünkből.  Évek, óta, hónapok óta panaszkodunk, de lépni nem lépünk. Hova lettek az álmaink?

Aztán egyszer csak történik valami! Megszűnik a munkahelyünk, tarthatatlanná válik a maradásunk, mert új főnök jön, vagy van egy összeférhetetlen kolléga, akivel nem tudunk együtt dolgozni. Ezernyi más okból is elveszíthetjük a munkahelyünket, vagy lépünk ki magunktól.

Mennyivel egyszerűbb tudatosan felkészülni a váltásra!

Ha még csak motoszkál benned a váltás, változtatás gondolata,  töltsd ki a HELYEDEN VAGY tesztet,amellyel meggyőződhetsz róla, valóban a megfelelő területen dolgozol-e.

KATT a teszt letöltésére!

Rendezvényünk első felében

megismerkedhetsz az életút konzultáció módszerével, amely a saját életutad újragondolásával kínál módszert önmagad megerősítésére és céljaid újragondolására.

A második részben

Mátrai Mariann a vendégünk, aki mindent elvesztett, amit ötven év alatt sikerült összehoznia. Hogyan állt talpra munka és pénz nélkül, hitellel, tartozásokkal? Ha neki sikerült, neked is sikerülhet! Egy tanulságos életút története.

A rendezvény utolsó részében

egy csoportos módszer segítségével adunk egymásnak útravalót. Egyben biztos lehetsz tanulság nélkül nem távozol majd!

Ha szeretnéd, hogy a csoport a Te problémáddal foglalkozzon, kérlek írd be a Jelentkezési űrlapba a Megjegyzéshez röviden a problémád, amelyre megoldást keresel.

Időpont: 2017. november 16. 17-20 óráig

Belépődíj: 1800 Ft, átutalással, a helyszínen: 2 500 Ft.

A részvevők az Iránytű pályaváltóknak és útkeresőknek életútnapló tiszteletpéldányát kapják meg – ebook formájában, vagy 1 alkalom konzultációt vehetnek igénybe, egy egyeztetett időpontban.

A beszélgetést vezeti: Kovács Márta, DÉT szakértő, életmód konzulens, tudásmultiplikátor

A rendezvény helyszíne: Komfortzóna Alkalmi Iroda, Budapest IX. Tűzoltó u. 15.

A workshopra előzetesen jelentkezni szükséges.

Jelentkezem a társalgó workshopra

Hozzászólások

Ajánlott bejegyzések: