Sokszor érezzük úgy, hogy probléma van az életünkkel. Már nem tudunk úgy lelkesedni, nem örülünk a reggeleknek, amikor felébredünk, nem érdekel már annyira a napi munka, teher lesz belőle. Teher, amit minden nap hordoznunk kell. Aztán egyszer csak történik valami! Egy olyan esemény, ami kibillenti egyensúlyából. Egy elbocsátás…, egy lehetőség, amit eddig nem látott meg…, egy tragédia. Néha sajnos egy tragédia billent ki a komfortzónánkból.

Bótáné Kádas Ella

Bótáné Kádas Ella

Bótáné Kádas Ella 48 évesen befejezte a tanári hivatását és jelenleg kineziológusként, párkapcsolati és önbizalom-erősítési tanácsadóként segít az embereknek. Stresszkezelő és önbizalom-erősítő tréningeket tart, ahol ötvözi pedagógusi tapasztalatait és kineziológiai tudását. Pályaváltása már korábban érlelődött. Nem érezte már jól magát a munkahelyén, egyre kevesebben választották a német nyelvet. 21 éves fiának elvesztése vitte a segítő szakmák felé és kezdett el kineziológiát tanulni.

KM: Ki segített, mi adott erőt, hogy a tragédia után újra magadra találj?

BKE: Férjem megértése és támogatása nélkül nehéz lett volna elindulnom már a képzési időszak idején is. Nagyon jó érzés, hogy a lányom is büszke rám, és ötleteivel, véleményezésével segítette az online önbecsülési tréning és a 7 különböző Értékes vagy! kártyacsomag megvalósulását is.
Szerencsére volt lehetőségünk egy kisebb lakás megvásárlására 5 percre az otthonunktól, így saját természetgyógyászati rendelőben dolgozhatok, saját elképzeléseim, munkarendem és ritmusom szerint.

Értékes vagy! kártyacsomagok

Értékes vagy! kártyacsomagok

KM: Beszélj a nehézségekről! Hiszen egy alkalmazotti létformát cseréltél vállalkozóira.

BKE: Nehézséget számomra az jelentette, hogy folyamatosan legyenek új klienseim. Munkám jellege miatt sokan nem merik elmondani másoknak, hogy ők segítségre szorultak, jártak nálam, s milyen sokat tudtam nekik segíteni. Természetesen sokan vannak ilyenek is, s az is örömmel tölt el, hogy ha volt nálam valaki a családból, később hozta valamelyik családtagját is, mert megtapasztalta a kineziológia jótékony hatását. Így bele kellett tanulnom az egészségügyi marketingbe.

KM: Szerinted milyen emberi tényezőkön múlik a siker?

BKE: Nagyon sokat segített nekem lelkesedésem, kitartásom, új dolgok iránti fogékonyságom, céltudatosságom, mások iránti szeretetem, hogy segíteni tudok másoknak és a hála mindennapos megélése.

KM: Kérlek búcsúzz egy idézettel, amellyel üzensz azoknak a nőknek, akik még innen vannak, de szeretnének továbblépni!

BKE: “Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.”

KM: Köszönöm az őszinte beszélgetést!

Bótáné Kádas Ella honlapja

Ha Te is fontolgatod a váltást, meríts erőt hozzá! Kezdd itt, segítek!

Digitális Életpálya Térkép

DÉT – Digitális Életpálya Térkép – módszer

Hozzászólások

Ajánlott bejegyzések: